Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Drought

De woestijn rukt op en overal op de wereld is de toenemende hitte zichtbaar. 

€650,00

From brick to green

Natuur en groen, groene omgeving, biologisch voedsel, biobased bouwen en wonen is de hedendaagse ontwikkeling. Het steen deels vervangen en/of integreren met de natuur is/wordt de toekomst. 

€750,00

Connection

We komen allemaal ter wereld door hetzelfde kanaal. Als baby en jong kind zijn we nog verbonden met ons gevoel en hart. Naarmate we ouder worden en meer ervaringen opdoen lijken we steeds meer af te dwalen van onze ware bron, onze talenten. Dit werk stelt daarom de vraag: doen we waarvoor we geboren zijn? Kunnen we onze opgedane ervaringen integreren met onze passies? Kunnen we ons weer verbinden met ons hart, ons gevoel? 

€800,00

Germinate

Er is een groeiende groep mensen die zich losmaakt uit oude structuren en een andere manier van leven kiezen. Steeds meer duurzame initiatieven ontstaan om huidige maatschappelijke vraagstukken op te lossen.

€650,00

Growing consiousness

Er is een toenemend bewustzijn dat we een andere manier van leven nodig hebben willen we de planeet behouden. Tegelijkertijd spelen er externe en innerlijke machten een rol die ons vast lijken te houden in bestaande structuren. Ondertussen bruist het van de ideeen en nieuwe initiatieven onder de bestaande systemen die beginnen te kraken. Wanneer bereiken we het kantelpunt? 

€800,00

Manganese nodules

Er is internationaal overleg over het winnen van mangaanknollen van de bodem van de Stille Oceaan voor lithium, nikkel en kobalt dat nodig is voor de productie van batterijen voor elektrische auto's. Wetenschappers en milieuorganisaties ontdekken dat er veel onbekende dieren en planten leven en waarschuwen voor de mogelijke (schadelijke) effecten van het ecologische systeem op de zeebodem. De mangaanknollen zijn gevormd in miljoenen jaren door vulkanische processen. Zeemijning zou grote schade aan het leven op de oceaanbodem kunnen toebrengen. In China is er een proef geweest waarbij zij de mangaanknollen van de bodem hebben gehaald. Nu, jaren later, is het leven op diezelfde bodem nog steeds niet teruggekeerd.  In dit werk is dit vertaald door de grote knollen en de dubbele laag waar we nog maar deels zicht hebben op wat zich eronder bevindt. 

€550,00

Rebirth

Dit werk drukt het verlangen uit naar meer respect voor vrouwen en dat zij meer naar voren mogen komen, op de achtergrond gesteund door mannen. Het mag meer in balans komen. De kleur roze wordt gedragen door de kleur groen op de achtergrond. De vormen lijken op vulva's, het kanaal waar eenieder door geboren is. Het is de wedergeboorte van respect voor vrouwen.

€750,00

Water comes

Het water komt eerder dan iedereen verwacht...

€650,00